Digi- ja Somemainonta

Google Ads, LinkedIn, Facebook ja yrityksesi sivusto

Digi- ja somemainonta luovat ja tuovat uusia mahdollisuuksia

Mainontaa digitaalisiin medioihin, someen ja nettisivuillesi

Google Ads - LinkedIn – Facebook – Yrityksesi sivusto ja muut digitaaliset mediat

Lisää tunnettuutta. Kasvata myyntiä.

Some-mainonnan avulla tavoitat laajan yleisön. Ideoin ja tuotan yrityksesi digi- ja some-mainosmateriaalit kuvineen ja teksteineen. . Toisto parantaa ja syventää muistijälkeä. Yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi tunnettuus lisääntyy ja ne tulevat tutummaksi. Ne kasvattavat uskottavuuta. Siksi sinulta on helpompi ostaa kuin tuntemattomalta. 

Google Ads-, LinkedIn- ja Facebook-mainonta sekä mainokset omalla sivustollasi tukevat liiketoimintaasi ja muita markkinointitoimenpiteitäsi. Digimainonta voi kasvattaa yrityksesi ja tuotteidesi tunnettuutta ja myyntiä maksetun mainonnan lisäksi myös täysin ilmaiseksi.

Toisto on digi- ja somemainonnassakin kaiken a & o. 

Google Ads-mainonta​

google-ads-mainonta-ja-digimainonta

Google Ads-mainonta

Jotta oma nettisivusi löytyy Googlen ensimmäiseltä sivulta, tarvitset maksullista Google Ads -mainontaa. Sillä on elintärkeä rooli varsinkin uusasiakashankinnassa. Google Ads -mainonnan lisäksi nettisivusi pitää olla hyvin hakukoneoptimoitu. Kun yrityksesi tulee hakutuloksissa Googlen ensimmäiselle sivulle, olet varteenotettava vaihtoehto keneltä tuottetteita tai palveluita hankitaan.

Ideoin ja tuotan Google Ads-mainosmateriaalisi kuvineen ja teksteineen.

 

LinkedIn-mainonta

LinkedIn-mainonta

Yhä useammat yrityksissä päättävässä asemassa olevat henkilöt, yrittäjät ja asiantuntijat ovat myös LinkedIn-käyttäjiä. Monella heistä on lisäksi laajat verkostot. Siksi LinkedIn-mainontaa kannattaa hyödyntää B2B- ja rekrymarkkinointiin. Voit myös kohdistaa LinkedIn-mainontaasi tarkasti halutulle kohderyhmälle.

Ideoin ja tuotan Linkedin-mainosmateriaalisi kuvineen ja teksteineen.

linkedin-mainonta-ja-somemainonta

Facebook-mainonta

facebook-mainonta-ja-somemainonta

Facebook-mainonta

Facebook-mainontaa toimii hyvin kampanjasi tukena ja vahvistaa yrityksesi tai tuotteesi tunnettuutta. Ilmaisten julkaisujen lisäksi Facebooksissa tarvitaan myös maksullista mainontaa. Se tavoittaa huomattavasti enemmän asiakkaita ja mahdollistaa enemmän tunnettuutta ja myyntiä.

Ideoin ja tuotan Facebook-mainosmateriaalisi kuvineen ja teksteineen sivustollesi ja muihin medioihin.

 

Nettisivusi ja muu digitaalinen media

Mainonta omilla nettisivullasi ja muissa digitaalisissa medioissa

Voit tehdä omilla nettisivustollasi tarjousmainontaa tai erilaisia kampanjoita. Kun teet aikarajoitetttuja tarjouksia tai kampanjoita, nopeutat kävijöitäsi tekemään päätöksiä. 

Myös videot ovat tehokas tapa viestiä omilla nettisivuillasi. Videoiden käyttökohteita ovat oman nettisivusi lisäksi mm. YouTube, Some, ulkomainospaikat, myymälät ja messut.

Ideoin ja tuotan mainosmateriaalisi kuvineen ja teksteineen yrityksesi sivustolle ja muihin medioihin.

yritysten-omat-nettisivut

Digi- ja sometöitä

jampe-protokoneesta-alansa-ykkoseksi

Projektitoimisto JampE. Linkedin- postauksen suunnittelu ja toteutus. JampE-logo, grafiikat ja tekstit sekä varsinaisten postaustekstien editointi. Asiakas hoiti itse postaukset Linkedinissä.

jampe-mekaniikkasuunnttelu
jampe-parantaa-laitteiden-turvallisuutta
jampe-automaatiosuunnittelu
ulkomainokset-ledtaulut-euronics

Euronics Vantaa led-taulut. Graafinen suunnittelu ja kuvankäsittelyt.

kankaanpään-asunnonhankita-asunnon-vuokraus-mainos

Mainoksen suunnittelu ja toteutus. Visuaalinen ilme, grafiikat ja tekstit. Asiakas hoiti aineiston nettisivuilleen itse.

Kuinka voin auttaa yritystäsi digi- ja somemarkkinoinissa?

Scroll to Top