Radio ja TV-mainonta
& videot

Ne tarvitsevat puhuttelevan käsikirjoituksen

Radio- ja tv-mainonta sekä videot

Ideoin ja suunnittelen radio- ja TV-mainontasi sekä videosi käsikirjoitukset

Radio- ja TV-mainonta tavoittaa suuret asiakasmassat. Radio- ja TV-mainonta voivat tehdä tehokkaasti yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi nopeasti tunnetuksi ja vahvistaa brändiäsi. Radio- ja TV-mainoksissa sekä videoissa voit hyödyntää ääntä, äänitehosteita, musiikkia ja tv:ssä sekä videoissa myös liikkuvaa kuvaa. 

Yhteistä niille on se, että ne tarvitsevat kohderyhmäänsä puhuttelevan käsikirjoituksen.  

Radiomainonta

Radio viihdyttää ja tiedottaa. Se pystyy myös vaikuttamaan tunteisiin. Myös pienikin yritys pystyy radion avulla kasvattamaan yrityksen, tuotteensa tai palvelunsa tunnettuutta. Radiomainoksen tulee luoda mielikuvia kuulijassa. Mielikuvia luovat sanat, äänet, musiikki ja äänitehosteet. Niiden avulla saa luotua erilaisia maailmoja. Radio toimii hyvin myös silloin, kun sinulla on ajankohtaista viestittävää.

Voit tehdä radiomainontaasi valtakunnallisesti tai paikallisesti. Radiomainonta voidaan toteuttaa valmiiksi tuotettuina spotteina tai siten, että juontaja tai kuuluttaja lukee mainossanomasi. Myös radiomainonnassa toisto on tärkeässä roolissa.

mainostoimisto-mansikka-radiomainonta

Radiotöitä

Radiomainontaa mm. uusi kauppakeskus, kodinkoneliike ja autonrenkaat sekä myymäläspiikkejä elintarvikkeille.

mainostoimisto-mansikka-tv-mainonta

TV-töitä

TV-mainosspiikkejä keittiön pienkone-TV-mainoksiin.

TV-mainonta ja videot

TV on tehokkain mainosväline ja sillä on eniten voimaa. Aivan kuten logo on kivijalka yrityksen visuaaliselle ilmeelle, tv-mainoksen kivijalka on käsikirjoitus. Sen päälle rakentuu tv-mainoksen koko tuotanto. Käsikirjoituksesta tehdään elokuvamaailmassakn käytettävä kuvakäsikirjoitus eli storyboard. Sama työn kulku pätee myös videoihin. 

Videosi käyttökohteita ovat mm. YouTube, Some, ulkomainospaikat, myymälät ja yrityksesi oma nettisivusto.

Lisää vetovoimaa. Radio-, tv-mainos vai video?

Scroll to Top